De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Zaalverhuur

Feestzaal huren op een leuke feestlocatie? De Zoom in Renesse is de perfecte feestlocatie en uitermate geschikt voor feesten, bruiloften, bedrijfsuitjes, recepties, verjaardagsfeesten, reünies en familiefeesten.


Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, drankjes en lekkere hapjes. De Zoom kenmerkt zich door een knusse sfeer en veel hout. En zowel binnen als buiten een grote bar om je drankjes te halen. Je kan hier op de dansvloer dansen en feesten tot in de late uurtjes.

Zaal huren in Renesse

Van jouw feest een themafeest maken? Of jouw bruiloft laten eindigen met een spetterend trouwfeest? We denken mee en verzorgen de organisatie, leuke aankleding in het thema, vriendelijk personeel, hapjes en drankjes naar eigen wens, niets is teveel.Ook voor een bedrijfsfeest, verjaardag, kinderfeest en examenfeest kan je hier terecht! Voor elk feest is dit een top locatie en de juiste accommodatie!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer.

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen.

E-mailen
Map
Info