De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Uitgaan Renesse

Uitgaan en het nachtleven in duiken in Renesse. Van binnen de regio tot ver daar buiten komen vele naar Renesse. Elk jaar weer weten duizenden mensen zich hier bij uitgaansgelegenheden zich te vermaken en genieten van drankjes, eten, muziek en gezelligheid, en creëren leuke herinneringen  

De Zoom is al jaren het feestcafé en Pinky de discotheek van Renesse. Hier bruist het nachtleven en is het heerlijk om met vrienden zijn, wat drinken en dansen. De Zoom heeft een open uitstraling en toegankelijk voor iedereen, met loungebanken en een verwarmd terras.

 Kroeg · Dans- en nachtclub · Café De Zoom Renesse

De Zoom is een Kroeg-Café- Dans- en nachtclub in één, met een sfeervolle binnen en buitenbar, ruime dansvloer met Dj. Dansen tot in de late uurtjes op diverse muziekstijlen, Apres ski, dance, salsa en Nederlandstalig, het is er allemaal.

Zo zijn er regelmatig schuimparty's, 70's & 80's Party's en vele andere themafeesten. En niet te vergeten het reeds beroemde en beruchte Pinksterfeest en Oktoberfest!

De Zoom is een uitgaansgelegenheid waar uitgaan echt een feest is, en waar in de maanden juni, juli en augustus door de vakantiesfeer extra ten volle wordt genoten.

In de zomer zijn wij 7 dagen in de week geopend. Overdag kan je op ons terras genieten van een lekker drankje en versnapering. En in de avond is het knallen geblazen! Bekijk hier onze uitgaansagenda!

Nachtleven en Feesten

Elke maand zijn er diverse nationale en internationale artiesten, Dj's en zijn er diverse thema-avonden en evenementen.

Direct naast De Zoom is discotheek Pinky,  de discotheek met het leuke ruigere werk! Met diverse muziekstijlen en geweldige DJ'S. Reggeaton, Hiphop, Latin en zelfs Nederlandstalig, maar dan wel zo gemixt dat er een vette beat onder zit.

En van al dat gefeest zal je best wel eens honger krijgen. Heb trek in een eenvoudige of snelle hap? Bij onze snackbar De Smulhoek kunt u dagelijks tot in de late uurtjes terecht voor een lekker patatje, hamburger, shoarma, en nog veel meer lekkers.

Je kan gratis parkeren op het grote parkeer terrein, maar er rijden ook bussen en taxi's. De Zoom verzorgt het nachtvervoer en buskaartjes zijn in de Zoom te koop.

Toegang is vanaf 16 jaar.
We werken met stempels en  bandjes vanaf 18+
Juli en Augustus 7 dagen per week geopend.
Let op! Legitimatie is verplicht.

E-mailen
Map
Info