De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Trouwfeest | Huwelijksfeest vieren?

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar de perfecte locatie voor het trouwfeest van jouw bruiloft? Zoek niet verder! De zoom is de perfecte locatie voor om jullie onvergetelijke dag af te sluiten met een bijzonder en gezellig trouwfeest. Wij stellen onze locatie graag beschikbaar voor jullie perfecte dag en verzorgen hierbij graag de hapjes & drankjes, gezellig personeel, aankleding en natuurlijk de muziek. Onze locatie biedt ruimte van 40 tot 500 personen en is geschikt voor ieder thema. Uw gasten kunnen gratis parkeren op loopafstand en ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.

.


Een bruisend feest dat wil je!

Heb je een bepaald budget of vind je het organiseren van je eigen trouwfeest leuk, dan is het zelf organiseren van je bruiloft feest bij De Zoom Renesse zeker ook een optie. De Zoom Renesse verzorgt voor elke stijl en budget een trouwfeest op maat.

Door onze diverse locatie kunnen wij aan al uw muziekwensen voldoen. Wij bieden ruimte voor live zangers, diverse bands en DJ’s. Mocht u zelf geen DJ op het oog hebben, wij hebben een ruim aantal vaste DJ’s die met veel plezier alle muziek draaien die jullie willen. Gegarandeerd een feest voor jullie familie en vrienden, maar bovenal een perfecte feestavond voor het kersverse bruidspaar!

Wij bespreken samen met u uw wensen om er een feestelijk hoogtepunt van te maken. 

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen

E-mailen
Map
Info