De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Trouwfeest | Huwelijksfeest vieren?

Op zoek naar een Trouwfeest locatie voor uw bruiloft ? Op de perfecte dag wilt u ook een perfect trouwfeest!  Een huwelijksdag is pas compleet met een trouwfeest in de Zoom Renesse. Met heerlijke hapjes & drankjes. Geniet van een onvergetelijk feest voor 40 tot 500 personen. Gratis Parkeren en openbaar vervoer op loop afstand.


Een bruisend feest dat wil je!

Heb je een bepaald budget of vind je het organiseren van je eigen trouwfeest leuk, dan is het zelf organiseren van je bruiloft feest bij De Zoom Renesse zeker ook een optie. De Zoom Renesse verzorgt voor elke stijl, locatie en budget een trouwfeest op maat.


Top Zanger, band zingt live alle bekende covers en of Top DJ draait alle muziek die jullie willen. Uw trouwfeest moet een feestelijk moment zijn met familie en vrienden.

Wij bespreken samen met u uw wensen om er een feestelijk hoogtepunt van te maken. 

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen

E-mailen
Map
Info