De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Kinderfeest | Kinderfeestje vieren?

Ben jij binnenkort jarig en zijn jullie op zoek naar een leuke plek om jouw kinderfeest te vieren? De Zoom organiseert speciale Frisfeesten voor kinderen!


Een tof kinderfeest dat wil je!
De Zoom en Pinky hebben ervaring met kinderfeesten. Een paar keer per jaar worden hier de Frisfeesten gehouden. Tijdens het Forever Young Frisfeest open de deuren voor jongeren van 11 tot en met 15 jaar oud. 

Speciaal voor de komst van die groep, heeft de discotheek dan alle alcohol opgeborgen.

Om te garanderen dat het feest alcoholvrij is werd bij iedereen een blaastest afgenomen. Ook kregen de bezoekers bij de entree meteen een glaasje fris aangeboden. Binnen in de discotheek wordt de biertap verstopt achter een stapel glazen.

Deze zomer vindt er bij discotheek Pinky vier keer een frisfeest plaats op maandagavond. Zowel alcohol als energiedrank verdwijnt uit de zaak, roken is niet toegestaan en bij de ingang ondergaan de bezoekers eerst een blaastest. De feesten duren van 19.00 tot 23.00 uur en je mag alleen binnen als je met legitimatie kan aantonen dat je niet jonger dan 11 jaar en niet ouder dan 15 bent.

Op een normale avond in discotheek Pinky mogen jongeren vanaf 16 jaar oud binnen. Drinken mag pas vanaf 18 jaar, daarom krijgen jongeren onder die leeftijd een ander soort bandje om. Binnenkort zijn er opnieuw frisfeesten.

Ook hier je kinderfeest vieren of organiseren? Stel je vraag of doe een offerteaanvraag.

E-mailen
Map
Info