De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

CORONA UPDATE:

Feestcafé De Zoom is sinds 1 juni weer voor u geopend. Ons terras is voorzien van de nodige 1,5 meter afstand en ook binnen hebben wij het zo voor u kunnen neerzetten dat het voor u en voor ons veilig is. Bij de poort krijgt u door één van onze personeelsleden een tafel aangewezen, blijf hier zo veel mogelijk bij. 

Wel willen we u graag wijzen op de regels die wij binnen Feestcafé De Zoom handhaven:

- Houdt 1,5 meter afstand, van elkaar maar ook van personeel!

- Kom alleen als je geen klachten hebt (verkouden, misselijk, etc)!

- Blijf zo veel mogelijk op uw aangewezen plek zitten, dit geldt ook voor binnen!

- Respecteer en volg de orders van personeel!

- Reserveren is niet mogelijk! (wel voor diner)


DE ZOOM

Feestcafé De Zoom is één van de best bezochte feestlocaties van Nederland. Al talloze mensen hebben hier gedanst, gezongen, gefeest en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Hier bruist het echte nachtleven, maar ook overdag kunt u hier genieten van heerlijke cocktails, speciale koffies, overheerlijke gerechten en nog veel meer andere specialiteiten.

De Zoom kenmerkt zich door een knusse Apres-ski sfeer met veel hout. Met een open uitstraling en toegankelijkheid voor iedereen voelt elk publiek zich hier thuis. Zowel binnen als buiten zijn grote barren om drankjes te halen. Daarnaast zijn er voldoende zitplaatsen, loungebanken en is ons terras voorzien van diverse warmte-elementen om het voor u, zelfs in de winter, zo aangenaam mogelijk te maken. De Zoom beschikt over een klein menu waardoor u tijdens een drankje heerlijk kunt genieten van diverse broodjes, fingerfood en snacks.

De Zoom is een Kroeg-, café-, dans- en nachtclub in één. Met sfeervolle barren zowel binnen als buiten, een ruime dansvloer, een DJ en nog veel meer extra’s beschikt de Zoom over alle capaciteiten om er een waar feest van de maken. Dansen kan hier tot in de late uurtje op lekkere dansnummers, Nederlandstalige hitjes en salsa maar daarnaast kan onze DJ alle liedjes draaien die jullie graag willen horen. De Zoom biedt alle genres van muziek aan zodat iedereen hier knallend kan uitgaan!


Uiteraard staan wij van Feestcafé De Zoom voor u klaar om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Heeft u vragen of opmerkingen stel ze gerust, wij helpen u graag verder!

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast De Zoom, maar daarnaast beschikt Renesse over een groot transferium met veel parkeerplaatsen waarvandaan het maar vijf minuten lopen is naar ons! Renesse is goed bereikbaar met de bus en daarnaast is er een mogelijkheid tot het gebruiken van een taxi.
De Zoom verzorgt op zaterdag het nachtvervoer over het eiland zodat iedereen veilig thuis kan komen na een gezellig avondje stappen. Kaartjes voor deze bus zijn te verkrijgen bij de garderobe van De Zoom.


7 dagen per week geopend vanaf 11:00uur.

Toegang vanaf 16 jaar. (legitimatie verplicht)Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen. 


E-mailen
Map
Info