De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

 Feest organiseren | Feestje geven?

Binnenkort een bijzondere reden voor een feestje? Heb je altijd al graag een onvergetelijk en swingend feest willen geven of organiseren waar iedereen met een leuk gevoel aan terugdenkt? Kom dan naar Feestcafé De Zoom in Renesse en organiseer jouw eigen feest!

Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie voor een personeelsfeest, jubileumfeest, themafeesten of bedrijfsfeest, voor je vrienden of juist met je school?:...Voor alle feesten is dit een top locatie! 


Jouw feest, makkelijk & goed geregeld

Iets te vieren maar geen zin in alle stress er omheen? Wij denken mee, geven sturing en verzorgen met veel plezier de organisatie. Daarnaast zorgen wij voor leuke aankleding die past bij jouw thema, vriendelijk personeel en natuurlijk een hapje en drankje naar eigen wens. Niets is voor ons te veelWij bieden entertainment van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, dit voor zowel bedrijven als particulieren.


Dus feestje geven? Dan moet je groots uitpakken!
Pak nu je kans om jouw feestje te organiseren op één van de bekendste feestlocaties van Nederland!
Wij bieden onze prachtige locaties aan u aan voor het organiseren van een feest!

 

Een Topfeest voor iedereen!


Wij nemen graag het stokje over en bezorgen u een top feest! Ruim op tijd is ons personeel aanwezig om de locatie gereed te maken voor het feest en om de gasten te ontvangen. Vervolgens zullen zij de gasten de gehele avond verzorgen met hapjes en drankjes, zodat u alle tijd heeft om met uw gasten te socializen.

Wij denken mee met:

1. De uitnodiging voor het feest
Het feest begint bij de uitnodiging. Bij deze stap zijn er al verschillende mogelijkheden: iedereen persoonlijk uitnodigen d.m.v. een gastenlijst, een Facebook-event aanmaken om je gasten uit te nodigen of via de mail een uitnodiging versturen zodat iedereen gelijk kan aangeven of ze wel of niet aanwezig zijn bij jouw feest.

2. Wat is het feestbudget?
Het is belangrijk om van tevoren te bedenken hoeveel geld u uit wil en kan geven aan het feest. Belangrijk hierbij is et aantal mensen dat u wilt uitnodigen en het aantal consumpties dat zij gemiddeld nuttigen. Heb je geen idee over het budget? Geen probleem! Door onze ervaring met feestjes organiseren kunnen wij jou hierbij goed helpen!

3.Thema en decoratie
Dit is het leukste onderdeel van het organiseren van een feestje! Maar voordat we aan de slag gaan, gaan we in overleg wat je decoratie-voorkeur is. Wat is de gelegenheid? Kies je voor een thema? Vier je zomaar het leven of is er iemand geslaagd, jarig of is het Halloween? Kies je voor een thema? Dan kunnen wij de decoraties daarop aanpassen, zoals slingers, ballonnen, rietjes en verlichting.

4. Drankjes en hapjes

Jouw feest is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Door al dat dansen zal de dorst groot zijn en de honger misschien nog wel groter. Gelukkig beschikken wij, naast een enorme lijst met drankjes, over een keuken die voor u de lekkerste hapjes klaar kan maken. Denk hierbij aan een bittergarnituur, kleine borrelhapjes of taart. Bent u meer opzoek naar een uitgebreidere kaart voor eten? Ook dat kan bij ons! Wij bieden ook een volledig verzorgt diner, lopend buffet of BBQ aan! Uiteraard kunnen wij samen kijken naar welke hapjes en drankjes het beste bij uw feest past.

5. Muziek tijdens je feest

Een feestje zonder muziek is.. geen feestje. Afgezien van het gezelschap is dit misschien wel het belangrijkste van de avond. Precies om die reden zorgen wij graag voor een ervaren DJ die met veel plezier een leuke playlist voor jullie maakt. Daarnaast zijn verzoekjes natuurlijk altijd aan te vragen en kan er zelf karaoke worden gezongen bij ons Feestcafé.

Zit er een talent in jouw vriendengroep die muzikaal is aangelegd? Vraag hem of haar om die avond ook iets te laten horen. Dat maakt de avond nog specialer en dan weet je echt zeker dat iedereen zich die avond maanden later nog zal herinneren. Is je budget ruimer? Dan kun je uiteraard ook denken aan muzikanten, bandjes of bekende dj’s.

6. De inrichting van je feest

Als je veel mensen uitnodigt is de kans groot dat je net even wat meer ruimte nodig hebt voor iedereen. Daarom kunt u bij ons kiezen om naast De Zoom ook Pinky als locatie voor uw feest te gebruiken. Doordat de zalen naast elkaar liggen is het makkelijk om beide locaties te gebruiken zonder hierbij het contact met uw gasten te verliezen. Beide locaties bieden een mooie dansvloer en meerdere barren om uw gasten te voorzien van een drankje. Daarnaast beschikt De Zoom over een mooie buitenbar zodat er zelfs tijdens het afkoelen van het dansen een drankje kan worden gedaan. Als feestcafé zijn wij gewent aan sta-feestjes waar veel gedanst, gezongen en gefeest wordt. Heeft u liever wat meer zitplekken? Geen probleem! Wij verzorgen graag wat extra stoelen, banken en tafels om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken.



Aan de hand van de bovenstaande punten kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden van uw feest. Hierbij maken we een inschatting van de kosten en zullen wij u een offerte toesturen. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid.



Offerte aanvragen.


Bekijk ook: vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, trouwfeest, BBQ feest, verjaardagsfeest, kinderfeest, babyshower, high tea

 

E-mailen
Map
Info