De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Bedrijfsfeest | personeelsuitje organiseren?

Een bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, personeelsuitje, receptie of groepsuitje vol plezier en gezelligheid voor jouw budget boeken? 

Heb je altijd al graag een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest feest willen houden of organiseren voor je collega's of werknemers? Maak met De Zoom van jouw bedrijfsuitje een succes!


 Bedrijfsuitje Café De Zoom Renesse

Teambuilding, actief en of ontspannen bezig zijn, zijn belangrijk voor menig bedrijfsuitje. Bij de Zoom Renesse kan je bedrijfsuitje beginnen en eindigen.

Bij aankomst kunt u genieten van heerlijke koffie met gebak, daarna volgen er activiteiten naar keuze zoals fietstocht, bowlen, midgetgolf met een heerlijke lunch en of diner.

Om de dag af te sluiten een knallend eind feest in De Zoom. We denken mee en verzorgen de organisatie, leuke aankleding in het thema, vriendelijk personeel, hapjes en drankjes naar eigen wens, niets is teveel.

Wij werken ook eventueel met muntjes, zijn de muntjes op dan zijn de gasten vrij om overige drankjes voor eigen kosten te nuttigen. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk de feestlocatie.

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen.

E-mailen
Map
Info