De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

BBQ Feest | BBQ Bedrijfsfeest organiseren? 

Heerlijke temperaturen, een blauwe lucht in zicht en een koel briesje waait langs je heen. Wat je nog mist? Precies! Een koud biertje in je hand en de geur van versgebakken vlees! Één geluk, De Zoom kan deze zomerse BBQ allemaal voor je regelen!
Zelf heerlijk genieten van een top-barbecue terwijl de drankjes bij u aan tafel geserveerd worden en de muziek heerlijk op de achtergrond klinkt. Wat wil een mens eigenlijk nog meer?

U kunt uw BBQ-feest organiseren bij De Zoom. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden, zodat het voor iedereen een mooie ervaring wordt. Als afsluiting van de BBQ is er de mogelijkheid op een knalfeest binnen De Zoom, dat is pas feest!

 

Een heerlijk BBQ Feest op De Zoom

Heb je een bepaald budget of vind je het organiseren van je eigen barbecue feest leuk, dan is het zelf organiseren van je BBQ feest bij De Zoom Renesse zeker ook een optie. Bij ons kan je terecht voor eenvoudige tot uitgebreide BBQ party's. De Zoom Renesse verzorgt voor groepen vanaf 20 personen een BBQ op maat.

Je kan kiezen uit:
- Barbecue populair compleet
- Barbecue kingsize compleet
Vraag snel naar de mogelijkheden en de voordelige bbq prijzen
 

Een top zanger, een band die live alle bekende covers zingt en/of een top DJ die alle muziek draait die jullie willen, bij De Zoom kan het allemaal! 

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen.

E-mailen
Map
Info