De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Babyshower vieren

Wil jij binnenkort een babyshower organiseren voor je dochter, vriendin, (schoon)zus of collega, maar heb je geen idee waar je de babyshower moet vieren?

Geen groter geluk is denkbaar dan de geboorte van je kind. Zo’n gebeurtenis wil je natuurlijk groots vieren, maar soms is het teveel gedoe om het thuis te vieren. De Zoom Renesse is beschikbaar voor verhuur voor uw babyshower en hoeft helemaal niet duur te zijn!

Wij denken met u mee zodat wij samen met u ervoor zorgen dat je babyshower plaats zal vinden op de gezelligste locatie van Zeeland en omstreken. De Zoom Helemaal hip en leuk.

Zet de toekomstige of reeds trotse moeder in het zonnetje!

Organiseer een bijvoorbeeld babyshower High Tea voor je zwangere vriendin. Samen met vriendinnen geniet je van diverse lekkernijen, zoals een gebakje (roze of blauw), lange vingers met muisjes, een zoen met muisjes en soesjes met muisjes.

De Zoom biedt de gelegenheid tot drankjes, hapjes, en zelfs buffet is mogelijk als dat gewenst is, het is ons streven om jou alle zorgen uit handen te nemen.

Decoratie
Uiteraard mogen jullie zelf de ruimte aankleden met slingers, banners, vlaggenlijnen en ballonnen voor jongens en of meisjes.

Alles tot in de puntjes verzorgt.
Zin om je vriendin of zus echt te verrassen en de zorg uit handen te nemen bij het organiseren van de babyshower?Wilt u bijvoorbeeld de locatie laten versieren of de catering afstemmen op de toekomstige moeder? We staan bekend om onze gastvrijheid en denken graag met u mee.

Reserveer dan hier voor de babyshower.


E-mailen
Map
Info