De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Vrijgezellenfeest organiseren?

Wil jij ook voor jouw beste vriend of vriendin een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren? Vier het bij De Zoom! Voor mannen en vrouwen hebben wij de perfecte locatie om een uniek vrijgezellenfeest te organiseren die onvergetelijk wordt. 

Gaat jouw beste maat of vriendin binnenkort trouwen? Iedere bruid of bruidegom verdient een fantastisch vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Het belangrijkste van een vrijgezellenfeest is dat het onvergetelijk moet zijn, 'a night to remember'!  Beleef een geweldige dag/avond waarin de vrijgezel in het 'zonnetje' gezet wordt en wij van Feestcafé De Zoom kunnen daar natuurlijk bij helpen!

De Zoom is al jaren het vrijgezellenfeestcafé van Renesse en is bij uitstek geschikt om jouw vrijgezellenfeest te vieren met familie, vrienden of vriendinnen. 

Elk jaar weer weten velen zich hier te vermaken tijdens hun vrijgezellenfeest en gaan ze compleet uit hun bol tijdens de activiteiten.

Door de knusse Apres-Ski sfeer en het hoge feestgehalte zorgen wij bij De Zoom altijd voor een leuk, energiek maar vooral (vrij)gezellig feestje!

 

Door onze sfeervolle binnen- en buitenbar bieden wij voldoende ruimte om drankjes te halen. Daarnaast zorgt onze dansvloer voor genoeg ruimte om spellen te spelen, activiteiten te doen en natuurlijk om gewoon lekker te dansen. Onze DJ zal jullie tot in de late uurtjes laten dansen op salsa, Nederlandstalig, Apres-ski, disco en natuurlijk Duitse hitjes. Meer op zoek naar een rustige sfeer? Ons verwarmde terras biedt voldoende zitplaatsen om uit te rusten.

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen.


E-mailen
Map
Info