De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Vrijgezellenfeest organiseren?

Vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Vrijgezellenfeest organiseren? Vier bij de Zoom je vrijgezellenfeest, voor mannen en vrouwen. Beleef een onvergetelijke unieke vrijgezellenfeest!

Gaat jouw beste maat of vriendin binnenkort trouwen? Iedere bruid of bruidegom verdient een fantastisch vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje.Het belangrijkste van een vrijgezellenfeest is dat het onvergetelijk moet zijn, 'a night to remember'!  Beleef een geweldige dag/avond waarin de vrijgezel in het 'zonnetje' gezet wordt.

De Zoom is al jaren het vrijgezellenfeestcafé van Renesse, en is bij uitstek geschikt om jouw vrijgezellenfeest te vieren met familie, vrienden of vriendinnen. Elk jaar weer weten vele vrijgezellen zich hier te vermaken en uit hun bol te gaan. De Zoom heeft een knusse Apre-ski sfeer met veel hout en een hoog feestgehalte.

Met een sfeervolle binnen en buitenbar, ruime dansvloer met Dj. Je kan hier dansen tot in de late uurtjes op diverse muziekstijlen, Apres-ski, dance, salsa, Nederlandstalig en Duitse hits, het is er allemaal.  Zowel binnen als buiten is er een grote bar om je drankjes te halen, met zitplaatsen en een verwarmd terras.

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen.


E-mailen
Map
Info