De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

Pinky

Pinky wordt ook wel de leukste discotheek van Renesse en omstreken genoemd. Reggeaton, Hiphop, Latin en zelfs Nederlandstalig, maar dan wel zo gemixt dat er een vette beat onder zit. Met een lekker drankje in de hand kun je paraderen op één van onze podia of een dansje wagen op de ruime dansvloer. Ook kun je bij Pinky een rustig plekje opzoeken om rustig je biertje op te drinken.

Feestjes als Confetti Rave, Viezigheid en Pinky Invites zijn een greep uit de lijst feestjes die al bij meerdere mensen voor losse heupjes hebben gezorgd. Bij Pinky staat de deur dan ook altijd open voor ideeen, feestjes en concepten van jullie!

Namen als Diaz&Bruno, Jody Bernal, Mezdi en The Boy Next Door hebben de DJ-booth van Pinky al onveilig gemaakt maar we zijn net zo blij met onze huidige residentdj’s die alle mogelijke hitjes door de speakers laten klinken.

Met een enthousiast en hardwerkend team zal Pinky altijd proberen om er een onvergetelijke avond voor u van te maken. Vragen over de mogelijkheden van Pinky? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op.

U kunt gratis parkeren op het grote Transferium, een groot parkeerterrein in Renesse, daarnaast rijden er ook bussen en taxi's. De Zoom & Pinky verzorgen het nachtvervoer op de zaterdagavonden. Buskaartjes voor deze rit zijn te koop in de garderobe van De Zoom.


Toegang is vanaf 16 jaar.
We werken met stempels vanaf 18+
Let op! Legitimatie is verplicht.

E-mailen
Map
Info