De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

CORONA UPDATE

Per 1 juli is de horeca opengesteld met de daarbij volgende maatregelen:

- Terras open met 1.5 meter afstand.

- Binnen open met een maximum van 100 personen en 1.5 meter afstand. (exclusief personeel)

- Blijf thuis bij, verkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid.

- Bij de ingang werken we met een check-list.

- Reserveren kan bij de ingang van het terras of via info@dezoom.nl


Café De Zoom Renesse

De Zoom is al jaren het café van Renesse, en één van de best bezochte in Nederland. Elk jaar weer weten duizenden mensen zich hier te vermaken en leuke herinneringen te creëren. Overdag kan je genieten van onze menukaart, hapjes en drankjes. s`Avonds dansen op de muziek van een van de vele dj`s. 

De Zoom kenmerkt zich door een knusse Apres-ski sfeer en veel hout. Met een open uitstraling en toegankelijk voor iedereen, zowel binnen als buiten een grote bar om je drankjes te halen, met zitplaatsen, loungebanken en een verwarmd terras. En een snackcorner voor een snelle hap.


Kroeg-Café- Dans- en nachtclub

De Zoom is een Kroeg-Café- Dans- en nachtclub in één, met een sfeervolle binnen en buitenbar, ruime dansvloer met Dj. Dansen tot in de late uurtjes op diverse muziekstijlen, evenementen, Après-ski, dance, salsa, Nederlandstalig en Duitse hits, het is er allemaal. hier kan je knallend uitgaan! Bekijk het uitgaan programma.

Wij bieden onze prachtige locatie aan voor het organiseren van een feest. Wij zorgen voor originele, verrassende en vooral inspirerende feesten. Van bands en dj's tot verlichte dansvloeren en nog veel meer. Onze klanten zijn verzekerd van top kwaliteit entertainment, voor een betaalbare prijs.

Uiteraard staan wij voor je klaar om het iedereen te bedienen en het naar zijn zin te maken. Heeft u vragen of opmerkingen stel ze dan gerust.

U kunt gratis parkeren op het Transferium Renesse. Ook rijden er bussen en taxi's. De Zoom verzorgt het nachtvervoer van onze gasten, buskaartjes zijn verkrijgbaar in de Zoom.

7 dagen per week geopend vanaf 11:00uur.

Toegang vanaf 16 jaar. (legitimatie verplicht)Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen. 


E-mailen
Map
Info