De Zoom Renesse
Feestlocatie De Zoom

CORONA UPDATE:

Door de aangescherpte regels die gelden per 26-11-2021 moeten wij helaas, net als velen onze deuren sluiten om 17:00 uur. Eten kan afgehaald worden tot 21:00 uur en we bezorgen nu ook in de westhoek van het eiland tot Zierikzee. Voor bestellen kunt u vanaf 12:00 uur tot  21:00 uur contact met ons opnemen via 06-16064898 (klik hier voor de mogelijkheden). Tot die tijd bent u van harte welkom om gezellig te lunchen of te dineren. Geniet van onze nieuwe en comfortabele binneninrichting of op ons verwarmd overdekt buiten terras die nu in volledige Winterwonderland setting is gemaakt. 

Bij bezoek aan horecalocaties heeft u een Coronatoegangsbewijs nodig, is het mondkapje verplicht bij verplaatsing en krijgt u een vaste plaats toegewezen. Zoals bij cafés, restaurants en sportkantines. Vanaf 6 november geldt dit ook op terrassen buiten. kijk voor meer informatie op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19DE ZOOM

Feestcafé De Zoom is één van de best bezochte feestlocaties van Nederland. Al talloze mensen hebben hier gedanst, gezongen, gefeest en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Hier bruist het echte nachtleven, maar ook overdag kunt u hier genieten van heerlijke cocktails, speciale koffies, overheerlijke gerechten en nog veel meer andere specialiteiten. Zo is ons terras veranderd in een waar Winderwonderland, met verwarming en kunt u binnen gezellig eten in ons vernieuwd restaurant.

De Zoom kenmerkt zich door een knusse Apres-ski sfeer, open uitstraling en toegankelijkheid voor iedereen. Daardoor voelt elk publiek zich hier thuis. Zowel binnen als buiten zijn er grote barren om drankjes te halen. Daarnaast zijn er voldoende zitplaatsen, loungebanken en is ons terras voorzien van diverse warmte-elementen om het voor u, zelfs in de winter, zo aangenaam mogelijk te maken. De Zoom beschikt over een uitgebreide menukaart waardoor u tijdens een drankje heerlijk kunt genieten van diverse broodjes, fingerfood en snacks. Daarnaast is er ook een uitgebreide dinerkaart

De Zoom is een Kroeg-, café-, dans- en nachtclub in één. Met sfeervolle barren zowel binnen als buiten, een ruime dansvloer, een DJ en nog veel meer extra’s beschikt de Zoom over alle capaciteiten om er een waar feest van de maken. Dansen kan hier tot in de late uurtje op lekkere dansnummers, Nederlandstalige hits, feestmuziek en meer, maar daarnaast kunnen onze dj`s ook alle liedjes draaien die jullie graag willen horen via liedjeaanvragen.nl door de QR-code te scannen. De Zoom biedt alle genres van muziek aan zodat iedereen hier knallend kan uitgaan!


Uiteraard staan wij van Feestcafé De Zoom voor u klaar om het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Heeft u vragen of opmerkingen stel ze gerust, wij helpen u graag verder!

Parkeren kunt u gratis doen op het transferium met veel parkeerplaatsen daarvandaan is het maar vijf minuten lopen naar ons! Renesse is goed bereikbaar met de bus en daarnaast is er een mogelijkheid tot het gebruiken van een taxi.
De Zoom verzorgt op zaterdag het nachtvervoer over het eiland zodat iedereen veilig thuis kan komen na een gezellig avondje stappen. Kaartjes voor deze bus zijn te verkrijgen bij de garderobe van De Zoom.


7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur.

Toegang vanaf 16 jaar. (Alleen tijdens het uitgaan, legitimatie verplicht)Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer. Offerte aanvragen. 


E-mailen
Map
Info